Om Pelaro AB Erbjudande Referenser Bilmärken FAQ Länkar Kontakt
Våra kunder – stora som små – är våra klart viktigaste ambassadörer. Nedan låter vi några av dem komma till tals och berätta vilka fördelar de ser med att nyttja Pelaro Billeasing.
”Pelaro Billeasing är den absolut effektivaste, smidigaste och mest lönsamma lösningen. De ger snabba svar, sköter allt kring affären och har ett trevligt bemötande. De är proffsiga och erfarna!”
Katarina Wikander, Eribel Production AB
”Det är ett litet företag i positiv mening. De är trevliga och vet vem jag är när jag ringer. Man får en personlig kontakt och blir inte bara ett kundnummer.”
Anders Mandorff, Mandorff Transport
Pelaro Billleasing är ett företag där man får bra service som kund samt en personlig kontakt med dem. Detta gör att de alltid har tid, ställer upp och är måna om oss som kund. Genom ett specifikt samarbete som vi startat här under våren har vi mer blivit som partners med Pelaro.”
Jan Haraldsson, Telemar Scandinavia AB
”Jag tycker att de är väldigt flexibla och lätta att jobba med. De ser alltid till att lösa mitt behov och går alltid att få tag på. Det är mer värt än några få besparade kronor.”
Hans Andersson, Göteborgs Mekaniska AB
”Efter många års samarbete med Pelaro gläds vi fortfarande utav enkelheten och flexibiliteten vid både nystart och avslutning av våra leasingkontrakt.”
Robert Olsson, Frontside Electronics AB